• Infolinia: +48 797 788 817
  • kontakt@miglo.pl
NOWA DOSTAWA / NEW DELIVERY
AS004 MIX PALETY AGD/RTV/HOME Brand products ABC
AS004 MIX PALETY AGD/RTV/HOME Brand products ABC
1 950,00 zł 1 585,37 zł
szt.
AS001 MIX PALETY AGD/RTV/HOME Brand products ABC
AS001 MIX PALETY AGD/RTV/HOME Brand products ABC
1 950,00 zł 1 585,37 zł
szt.
AM0631 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 26 pcs
AM0631 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 26 pcs
1 377,08 zł (305,34 €) 1 119,58 zł (248,24 €)
szt.
AM0630 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 85 pcs
AM0630 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 85 pcs
3 317,42 zł (735,57 €) 2 697,09 zł (598,02 €)
szt.
AM0629 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 49 pcs
AM0629 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 49 pcs
1 793,09 zł (397,58 €) 1 457,80 zł (323,24 €)
szt.
AM0626 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 46 pcs
AM0626 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 46 pcs
2 256,26 zł (500,28 €) 1 834,36 zł (406,73 €)
szt.
AM0625 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 53 pcs
AM0625 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 53 pcs
2 204,71 zł (488,85 €) 1 792,45 zł (397,44 €)
szt.
AM0623 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 59 pcs
AM0623 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 59 pcs
2 277,19 zł (504,92 €) 1 851,37 zł (410,50 €)
szt.
AM0622 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 33 pcs
AM0622 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 33 pcs
1 586,84 zł (351,85 €) 1 290,11 zł (286,06 €)
szt.
AM0621 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 70 pcs
AM0621 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 70 pcs
2 300,33 zł (510,05 €) 1 870,19 zł (414,67 €)
szt.
AM0618 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 39 pcs
AM0618 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 39 pcs
2 489,34 zł (551,96 €) 2 023,85 zł (448,75 €)
szt.
AM0617 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 36 pcs
AM0617 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 36 pcs
2 547,65 zł (564,89 €) 2 071,26 zł (459,26 €)
szt.
AM0616 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 41 pcs
AM0616 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 41 pcs
1 184,42 zł (262,62 €) 962,94 zł (213,51 €)
szt.
AM0615 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 73 pcs
AM0615 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 73 pcs
1 792,50 zł (397,45 €) 1 457,32 zł (323,13 €)
szt.
AM0607 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 19 pcs
AM0607 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 19 pcs
733,01 zł (162,53 €) 595,94 zł (132,14 €)
AM0606 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 49 pcs
AM0606 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 49 pcs
1 885,50 zł (418,07 €) 1 532,93 zł (339,89 €)
szt.
AM0605 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 57 pcs
AM0605 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 57 pcs
2 728,10 zł (604,90 €) 2 217,97 zł (491,79 €)
szt.
AM0604 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 35 pcs
AM0604 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 35 pcs
1 855,23 zł (411,36 €) 1 508,32 zł (334,44 €)
szt.
AM0603 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 61 pcs
AM0603 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 61 pcs
2 879,91 zł (638,56 €) 2 341,39 zł (519,15 €)
szt.
AM0602 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 55 pcs
AM0602 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 55 pcs
2 538,23 zł (562,80 €) 2 063,60 zł (457,56 €)
szt.
AM0600 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 22 pcs
AM0600 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 22 pcs
1 098,32 zł (243,53 €) 892,94 zł (197,99 €)
szt.
AM0599 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 50 pcs
AM0599 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 50 pcs
2 598,66 zł (576,20 €) 2 112,73 zł (468,46 €)
szt.
AM0598 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 65 pcs
AM0598 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 65 pcs
3 395,49 zł (752,88 €) 2 760,56 zł (612,10 €)
szt.
AM0597 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 60 pcs
AM0597 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 60 pcs
3 313,95 zł (734,80 €) 2 694,27 zł (597,40 €)
szt.
AM0596 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 49 pcs
AM0596 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 49 pcs
881,89 zł (195,54 €) 716,98 zł (158,98 €)
szt.
AM0595 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 74 pcs
AM0595 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 74 pcs
2 482,21 zł (550,38 €) 2 018,06 zł (447,46 €)
szt.
AM0591 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 43 pcs
AM0591 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 43 pcs
2 363,69 zł (524,10 €) 1 921,70 zł (426,10 €)
szt.
AM0590 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 51 pcs
AM0590 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 51 pcs
1 902,86 zł (421,92 €) 1 547,04 zł (343,02 €)
szt.
AM0589 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 52 pcs
AM0589 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 52 pcs
1 946,65 zł (431,63 €) 1 582,64 zł (350,92 €)
szt.
AM0588 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 58 ps
AM0588 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 58 ps
2 004,24 zł (444,40 €) 1 629,46 zł (361,30 €)
szt.
AM0586 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 47 pcs
AM0586 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 47 pcs
1 443,83 zł (320,14 €) 1 173,85 zł (260,28 €)
szt.
AM0582 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 99 pcs
AM0582 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 99 pcs
2 619,41 zł (580,80 €) 2 129,60 zł (472,20 €)
szt.
AM0581 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 88 pcs
AM0581 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 88 pcs
2 727,06 zł (604,67 €) 2 217,12 zł (491,60 €)
szt.
AM0580 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 58 pcs
AM0580 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 58 pcs
2 900,47 zł (643,12 €) 2 358,11 zł (522,86 €)
szt.
AM0579 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 66 pcs
AM0579 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 66 pcs
2 070,00 zł (458,98 €) 1 682,93 zł (373,15 €)
szt.
AM0578 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 33 pcs
AM0578 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 33 pcs
1 286,70 zł (285,30 €) 1 046,10 zł (231,95 €)
szt.
AM0577 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 25 pcs
AM0577 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 25 pcs
1 722,50 zł (381,93 €) 1 400,41 zł (310,51 €)
szt.
AM0574 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 27 pcs
AM0574 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 27 pcs
1 858,98 zł (412,19 €) 1 511,37 zł (335,11 €)
szt.
AM0573 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 42 pcs
AM0573 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 42 pcs
2 434,45 zł (539,79 €) 1 979,23 zł (438,85 €)
szt.
AM0572 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 48 pcs
AM0572 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 48 pcs
2 605,61 zł (577,74 €) 2 118,38 zł (469,71 €)
szt.
AM0571 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 73 pcs
AM0571 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 73 pcs
3 447,31 zł (764,37 €) 2 802,69 zł (621,44 €)
szt.
AM0570 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 38 pcs
AM0570 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 38 pcs
2 686,29 zł (595,63 €) 2 183,98 zł (484,25 €)
szt.
AM0569 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 30 pcs
AM0569 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 30 pcs
1 860,38 zł (412,50 €) 1 512,50 zł (335,37 €)
szt.
AM0567 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 33 pcs
AM0567 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 33 pcs
5 208,51 zł (1 154,88 €) 4 234,56 zł (938,93 €)
szt.
AM0566 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 32 pcs
AM0566 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 32 pcs
2 499,67 zł (554,25 €) 2 032,25 zł (450,61 €)
szt.
AM0565 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 40 pcs
AM0565 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 40 pcs
2 391,65 zł (530,30 €) 1 944,43 zł (431,14 €)
szt.
AM0564 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 51 pcs
AM0564 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 51 pcs
2 004,38 zł (444,43 €) 1 629,58 zł (361,33 €)
szt.
AM0563 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 47 pcs
AM0563 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 47 pcs
2 998,97 zł (664,96 €) 2 438,19 zł (540,62 €)
szt.
AM0562 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 31 pcs
AM0562 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 31 pcs
2 801,30 zł (621,13 €) 2 277,48 zł (504,98 €)
szt.
AM0559 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 69 pcs
AM0559 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 69 pcs
2 702,12 zł (599,14 €) 2 196,85 zł (487,11 €)
szt.
AM0558 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 32 pcs
AM0558 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 32 pcs
1 776,85 zł (393,98 €) 1 444,59 zł (320,31 €)
szt.
AM0557 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 57 pcs
AM0557 -80% AMAZON Personal Care Baby Beauty Oral-B Braun Philips Babyliss 57 pcs
1 643,17 zł (364,34 €) 1 335,91 zł (296,21 €)
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności


POLITYKA PRYWATNOŚCI
SKLEPU INTERNETOWEGO MIGLO.PL
1. POSTANOWIENIA OGÓLNE
1.1. Niniejsza polityka prywatności Sklepu Internetowego ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.
1.2. Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu Internetowego jest Wojciech Bryczek i Michał Gaweł prowadzący wspólnie działalność gospodarczą w formie spółki cywilnej pod nazwą MIGLO.PL WOJCIECH BRYCZEK, MICHAŁ GAWEŁ S.C. Z SIEDZIBĄ W PIASECZNIE posiadająca: adres miejsca wykonywania działalności i adres do doręczeń: ul. Okulickiego 7/9, 05-500 Piaseczno, NIP: 1231306225, REGON: 363004531, adres poczty elektronicznej: kontakt@miglo.pl - zwana dalej „Administratorem” i będąca jednocześnie Usługodawcą Sklepu Internetowego i Sprzedawcą.
1.3. Dane osobowe Usługobiorcy i Klienta są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. 1997 Nr 133, poz. 883 ze zm.) (zwana dalej: Ustawą o ochronie danych osobowych) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. 2002 Nr 144, poz. 1204 ze zm.).
1.4. Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są przetwarzane zgodnie z prawem; zbierane dla oznaczonych, zgodnych z prawem celów i niepoddawane dalszemu przetwarzaniu niezgodnemu z tymi celami; merytorycznie poprawne i adekwatne w stosunku do celów, w jakich są przetwarzane oraz przechowywane w postaci umożliwiającej identyfikację osób, których dotyczą, nie dłużej niż jest to niezbędne do osiągnięcia celu przetwarzania.
1.5. Wszelkie słowa, wyrażenia i akronimy występujące na niniejszej stronie i rozpoczynające się dużą literą (np. Sprzedawca, Sklep Internetowy, Usługa Elektroniczna) należy rozumieć zgodnie z ich definicją zawartą w Regulaminie Sklepu Internetowego dostępnym na stronach Sklepu Internetowego.
2. CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH ORAZ ODBIORCY DANYCH
2.1. Każdorazowo cel, zakres oraz odbiorcy danych przetwarzanych przez Administratora wynika z działań podejmowanych przez Usługobiorcę lub Klienta w Sklepie Internetowym. Przykładowo jeżeli Klient w trakcie składania Zamówienia wybierze odbiór osobisty zamiast przesyłki kurierskiej, to jego dane osobowe będą przetwarzane w celu zawarcia i realizacji Umowy Sprzedaży, ale nie będą już udostępniane przewoźnikowi realizującemu przesyłki na zlecenie Administratora.
2.2. Możliwe cele zbierania danych osobowych Usługobiorców lub Klientów przez Administratora:
2.2.1. zawarcie i realizacja Umowy Sprzedaży lub umowy o świadczenie Usługi Elektronicznej (np. Konto).
2.2.2. marketing bezpośredni własnych produktów lub usług Administratora.
2.2.3. wyrażenie przez Klienta opinii o zawartej Umowie Sprzedaży.
2.3. Możliwi odbiorcy danych osobowych Klientów Sklepu Internetowego:
2.3.1. W przypadku Klienta, który korzysta w Sklepie Internetowym ze sposobu dostawy przesyłką pocztową lub przesyłką kurierską, Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta wybranemu przewoźnikowi lub pośrednikowi realizującemu przesyłki na zlecenie Administratora.
2.3.2. W przypadku Klienta, który korzysta w Sklepie Internetowym ze sposobu płatności elektronicznych lub kartą płatniczą Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta, wybranemu podmiotowi obsługującemu powyższe płatności w Sklepie Internetowym.
2.3.3. W przypadku Klienta, który zgodził się na wyrażenie opinii o zawartej Umowie Sprzedaży, Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta wybranemu podmiotowi obsługującemu system ankiet opiniujących zawarte Umowy Sprzedaży w Sklepie Internetowym.
2.4. Administrator może przetwarzać następujące dane osobowe Usługobiorców lub Klientów korzystających ze Sklepu Internetowego: imię i nazwisko; adres poczty elektronicznej; numer telefonu kontaktowego; adres dostawy (ulica, numer domu, numer lokalu, kod pocztowy, miejscowość, kraj), adres zamieszkania/prowadzenia działalności/siedziby (jeżeli jest inny niż adres dostawy). W wypadku Usługobiorców lub Klientów nie będących konsumentami Administrator może przetwarzać dodatkowo nazwę firmy oraz numer identyfikacji podatkowej (NIP) Usługobiorcy lub Klienta.
2.5. Podanie danych osobowych, o których mowa w punkcie powyżej może być niezbędne do zawarcia i realizacji Umowy Sprzedaży lub umowy o świadczenie Usługi Elektronicznej w Sklepie Internetowym. Każdorazowo zakres wymaganych do zawarcia umowy danych wskazany jest uprzednio na stronie Sklepu Internetowego oraz w Regulaminie Sklepu Internetowego.
3. COOKIES I DANE EKSPLOATACYJNE
3.1. Pliki Cookies (ciasteczka) są to niewielkie informacje tekstowe w postaci plików tekstowych, wysyłane przez serwer i zapisywane po stronie osoby odwiedzającej stronę Sklepu Internetowego (np. na dysku twardym komputera, laptopa, czy też na karcie pamięci smartfona – w zależności z jakiego urządzenia korzysta odwiedzający nasz Sklep Internetowy). Szczegółowe informacje dot. plików Cookies, a także historię ich powstania można znaleźć m.in. tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko.
3.2. Administrator może przetwarzać dane zawarte w plikach Cookies podczas korzystania przez odwiedzających ze strony Sklepu Internetowego w następujących celach:
3.2.1. identyfikacji Usługobiorców jako zalogowanych w Sklepie Internetowym i pokazywania, że są zalogowani;
3.2.2. zapamiętywania Produktów dodanych do koszyka w celu złożenia Zamówienia;
3.2.3. zapamiętywania danych z wypełnianych Formularzy Zamówienia, ankiet lub danych logowania do Sklepu Internetowego;
3.2.4. dostosowywania zawartości strony Sklepu Internetowego do indywidualnych preferencji Usługobiorcy (np. dotyczących kolorów, rozmiaru czcionki, układu strony) oraz optymalizacji korzystania ze stron Sklepu Internetowego;
3.2.5. prowadzenia anonimowych statystyk przedstawiających sposób korzystania ze strony Sklepu Internetowego.
3.3. Standardowo większość przeglądarek internetowych dostępnych na rynku domyślnie akceptuje zapisywanie plików Cookies. Każdy ma możliwość określenia warunków korzystania z plików Cookies za pomocą ustawień własnej przeglądarki internetowej. Oznacza to, że można np. częściowo ograniczyć (np. czasowo) lub całkowicie wyłączyć możliwość zapisywania plików Cookies – w tym ostatnim wypadku jednak może to mieć wpływ na niektóre funkcjonalności Sklepu Internetowego (przykładowo niemożliwym może okazać się przejście ścieżki Zamówienia poprzez Formularz Zamówienia z uwagi na niezapamiętywanie Produktów w koszyku podczas kolejnych kroków składania Zamówienia).
3.4. Ustawienia przeglądarki internetowej w zakresie plików Cookies są istotne z punktu widzenia zgody na korzystanie z plików Cookies przez nasz Sklep Internetowy – zgodnie z przepisami taka zgoda może być również wyrażona poprzez ustawienia przeglądarki internetowej. W braku wyrażenia takiej zgody należy odpowiednio zmienić ustawienia przeglądarki internetowej w zakresie plików Cookies.
3.5. Szczegółowe informacje na temat zmiany ustawień dotyczących plików Cookies oraz ich samodzielnego usuwania w najpopularniejszych przeglądarkach internetowych dostępne są w dziale pomocy przeglądarki internetowej oraz na poniższych stronach (wystarczy kliknąć w dany link):
• w przeglądarce Chrome
• w przeglądarce Firefox
• w przęglądarce Internet Explorer
• w przeglądarce Opera
• w przeglądarce Safari
• w przeglądarce Microsoft Edge
3.6. Administrator przetwarza również zanonimizowane dane eksploatacyjne związane z korzystaniem ze Sklepu Internetowego (adres IP, domena) do generowania statystyk pomocnych w administrowaniu Sklepem Internetowym. Dane te mają charakter zbiorczy i anonimowy, tj. nie zawierają cech identyfikujących osoby odwiedzające stronę Sklepu Internetowego. Dane te nie są ujawniane osobom trzecim.
4. PODSTAWA PRZETWARZANIA DANYCH
4.1. Podanie danych osobowych przez Usługobiorcę lub Klienta jest dobrowolne, aczkolwiek niepodanie wskazanych w na stronie Sklepu Internetowego oraz w Regulaminie Sklepu Internetowego danych osobowych niezbędnych do zawarcia i realizacji Umowy Sprzedaży lub umowy o świadczenie Usługi Elektronicznej skutkuje brakiem możliwości zawarcia tejże umowy.
4.2. Podstawą przetwarzania danych osobowych Usługobiorcy lub Klienta jest konieczność realizacji umowy, której jest stroną lub podjęcia na jego żądanie działań przed jej zawarciem. W przypadku przetwarzania danych w celu marketingu bezpośredniego własnych produktów lub usług Administratora podstawą takiego przetwarzania jest (1) uprzednia zgoda Usługobiorcy lub Klienta lub (2) wypełnienie prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Administratora (zgodnie z art. 23 ust. 4 Ustawy o ochronie danych osobowych za prawnie usprawiedliwiony cel uważa się w szczególności marketing bezpośredni własnych produktów lub usług Administratora).
4.3. W przypadku przetwarzania danych w celu wyrażenia przez Klienta opinii o zawartej Umowie Sprzedaży podstawą takiego przetwarzania jest zgoda Usługobiorcy lub Klienta.
5. PRAWO KONTROLI, DOSTĘPU DO TREŚCI SWOICH DANYCH ORAZ ICH POPRAWIANIA
5.1. Usługobiorca lub Klient ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich poprawiania.
5.2. Każdej osobie przysługuje prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej dotyczą, zawartych w zbiorze danych Administratora, a zwłaszcza prawo do: żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.
5.3. W przypadku udzielenia przez Usługobiorcę lub Klienta zgody na przetwarzanie danych w celu marketingu bezpośredniego własnych produktów lub usług Administratora zgoda może być odwołana w każdym czasie.
5.4. W przypadku, gdy Administrator zamierza przetwarzać lub przetwarza dane Usługobiorcy lub Klienta w celu marketingu bezpośredniego własnych produktów lub usług Administratora, osoba której dane dotyczą uprawniona jest także do (1) wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jej danych ze względu na jej szczególną sytuację lub do (2) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jej danych.
5.5. W celu realizacji uprawnień, o których mowa powyżej można kontaktować się z Administratorem poprzez przesłanie stosownej wiadomości pisemnie lub pocztą elektroniczną na adres Administratora wskazany na wstępie niniejszej polityki prywatności.
6. POSTANOWIENIA KOŃCOWE
6.1. Sklep Internetowy może zawierać odnośniki do innych stron internetowych. Administrator namawia by po przejściu na inne strony, zapoznać się z polityką prywatności tam ustaloną. Niniejsza polityka prywatności dotyczy tylko niniejszego Sklepu Internetowego.
6.2. Administrator stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną, a w szczególności zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
6.3. Administrator odpowiednio udostępnia następujące środki techniczne zapobiegające pozyskiwaniu i modyfikowaniu przez osoby nieuprawnione danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną:
6.3.1. Zabezpieczenie zbioru danych przed nieuprawnionym dostępem.
6.3.2. Dostęp do Konta jedynie po podaniu indywidualnego loginu i hasła.
6.3.3. Certyfikat SSL.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl